La Generalitat obre el període de licitació per a la redacció del projecte del nou ambulatori

Dijous, 12 de març de 2020 a les 11:00

La Generalitat ha obert el Concurs de projectes per a la redacció del projecte bàsic i del projecte executiu i la posterior direcció d’obra del nou Centre d’Atenció Primària (CAP) de la Llagosta. El pressupost de la licitació és de 443.408,27 euros. La durada del contracte serà de set mesos. El termini de presentació d’ofertes finalitzarà el 6 d’abril. L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha destacat que “el nou ambulatori de la Llagosta està més a prop”“La nova instal·lació serà una oportunitat per tenir a la nostra localitat millors serveis sanitaris”, ha remarcat Sierra.

El projecte hauria d’estar redactat durant aquest any i les obres començarien l’any que ve.

L’Ajuntament de la Llagosta va cedir al Servei Català de la Salut de la Generalitat part de l’espai situat darrere de l’edifici Consistorial entre l’avinguda de l’Onze de Setembre i els carrers del Mercat i de Jaume Balmes. En aquest terreny, la Generalitat construirà un ambulatori de 1.700 metres quadrats i substituirà l’actual, que va ser inaugurat el 1987 i ja està totalment desfasat a causa de l’augment de població que ha experimentat la Llagosta des d’aleshores.

Els terrenys cedits a la Generalitat, amb una superfície de 860,70 metres quadrats, van ser qualificats com a equipament sanitari-assistencial mitjançant una modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística aprovada definitivament pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. Ara, la Generalitat haurà d’encarregar el projecte i, posteriorment, adjudicar la construcció de l’ambulatori nou.

Darrera actualització: 12.03.2020 | 11:33