La Cavalcada dels Reis Mags començarà a les 18 hores

Divendres, 3 de gener de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de la Llagosta ja ho té tot preparat per a la celebració de la Cavalcada dels Reis Mags de 2020. El recorregut pels carrers de la Llagosta començarà a les 18 hores.  Als Reis els acompanyaran amb les seves carrosses el Grup Pessebre Vivent, el Club Bàsquet La Llagosta 2017, Les Llagostes de l’Avern, l’AMPA de l’Escola Les Planes, l’AMPA de l’Escola Sagrada Família, l’AMPA de l’Escola Joan Maragall, l’Esplai Dijoc, Aspayfacos, els Saltats, els Volats, la Peña Madridista, l’Asociación Rociera Andaluza i la Casa de Andalucía. A més, el Patge Xumet també hi serà present gràcies a la col·laboració de la Murga. També participarà a la Cavalcada de Reis el grup Lotokotó.

Aproximadament a les 19.30 h, Melcior, Gaspar i Baltasar atendran a tots els nens i nenes que vulguin saludar-los i lliurar-los les seves cartes a l’escenari de la plaça d’Antoni Baqué. 

Aquest any, els Reis Mags no faran la tradicional ofrena a l'Església de Sant Josep, ja que el mossèn està de baixa i no hi ha cap substitut.

Cavallets i llits elàstics
D’altra banda, el 6 de gener, en una iniciativa de l’Ajuntament, els llits elàstics i els cavallets instal·lats al solar de l’Església de Sant Josep seran gratuïts entre les 11 i les 19 hores.

Darrera actualització: 07.01.2020 | 11:31