La Barni Teatre porta diumenge a la Llagosta el musical Ojos Verdes

Divendres, 20 de gener de 2023 a les 00:00

El Centre Cultural serà diumenge, a les 19 h, l'escenari de la representació del musical Ojos Verdes. Miguel Molina in memoriam, de la Companyia La Barni Teatre.

L'obra és un viatge musical per la crònica d'Espanya a partir de la biografia de Miguel de Molina. Ojos Verdes entrellaça els diferents episodis de la vida de Miguel Molina amb les cançons que el van fer famós, un viatge musical per la crònica d'Espanya a partir de la biografia de l'artista. Aquell que en el seu dia va donar a conèixer cançons tan memorables com La bién pagá, Ojos verdes o El día que nací yo, i que va haver de pagar un preu molt alt per exigir-se a sí mateix viure amb autenticitat.

L'obra vol recuperar la memòria d'aquella Espanya que Camus definia com el país "on els homes van aprendre que és possible tenir raó i, així i tot, patir la derrota; que la força pot vèncer a l'esperit, i que hi ha moments que el coratge no té recompensa".

Creada, dirigida i interpretada per Marc Vilavella, el musical ha trepitjat els escenaris de Madrid i Barcelona i ara arriba a la Llagosta. La resta d'intèrprets són Gracia Fernández, Albert Mora, Candela Díaz Sanz i Marc Sambola, que també s'encarrega de la direcció musical.

Les entrades es poden adquirir per 9 euros a la plataforma Entràpolis.

Darrera actualització: 23.01.2023 | 10:52