Ja estan a la venda les entrades per al proper espectacle de la programació estable del Centre Cultural

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 00:00

Ja està enllestida la programació estable del Centre Cultural de la Llagosta per aquest 2023. La primera proposta tindrà lloc el diumenge 22 de gener, a les 19 h. La Companyia La Barni Teatre portarà Ojos Verdes. Miguel de Molina in memoriam. L’obra és un viatge musical per la crònica d’Espanya a partir de la biografia de Miguel de Molina.

Les entrades per aquest espectacle ja estan a la venda. Tota la informació es pot trobar a l'apartat d'entrades del nostre web i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El preu de les entrades és de nou euros.

Ojos Verdes entrellaça els diferents episodis de la vida de Miguel de Molina amb les cançons que el van fer famós. Creada, dirigida e interpretada per Marc Vilavella, el musical ha trepitjat els escenaris de Madrid i Barcelona i ara arriba a la Llagosta. La resta d’intèrprets són Gracia Fernández, Albert Mora, Candela Díaz Sanz i Marc Sambola, que també s’encarrega de la direcció musical.

Al febrer és el torn dels infants i les seves famílies amb La casa més petita, amb la Companyia Campi qui pugui. El dissabte 4 podem veure aquesta obra adaptació de l’espectacle La casa más pequeña de la companyia Yarleku Teatro, dirigit per la Rosa Díaz, de La Rous Teatro. L’espectacle, recomanat per a infants majors de 6 anys, tracta la incertesa que viuen les nenes i nens refugiats després d’abandonar el seu lloc d’origen, la seva casa, sense saber quin serà el seu destí.

La clase del pincel, una producció local de La carpa produccions, arribarà el dissabte 4 de març. Carlos Lupe i Jordi Tienza es posen a la pell de Pablo, un professor que ha de fer una guàrdia a un institut, però que té altres plans, i Samuel, un alumne rebel que té una altra idea que xocarà amb la del professor.

L’abril serà el torn de la Sala Flyhard, que ja ha visitat la Llagosta en altres ocasions. El diumenge 2 portaran a l’escenari del Centre Cultural amb La pell fina. L’obra ens parla de la visita que fa una jove parella a uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que un d’ells diu que el bebè és molt lleig.

El següent espectacle estarà protagonitzat per Guillem Albà i la Marabunta, que amb l’espectacle del mateix nom portaran el seu circ musical el dissabte 8 de juliol al Centre Cultural.

Després de la Festa Major, hi ha programats quatre actuacions més. La primera serà el dissabte 30 de setembre (20 h), es tracta d’un recital líric d’òpera i sarsuela que ens portarà la companyia de l’Associació d’Amics de l’Òpera i Sarsuela de Terrassa.

Bruno Oro

El 21 d’octubre, el televisiu Bruno Oro interpretarà la seva darrera creació ¿Sí o no? Un monòleg còmic dirigit per Alejo Levis (Immortal) que parla sobre l'art de perdre's, en via d'extinció en un món amb pressa que només busca l'eficàcia, i en què Google Maps ens marca el camí, Spotify ens diu que escoltar, i Tinder que ens pot agradar.

La música de Los Aurora arribarà el 4 de novembre, que presentaran el seu darrer treball, La balsa de la medusa. El grup barceloní navega entre el flamenc i el jazz i és una de les bandes amb més projecció del moment.

La programació finalitzarà el dissabte 2 de desembre amb un altre espectacle familiar que anirà de a càrrec de la Companyia Xip Xap i Hamelí, una de les seves darreres produccions de titelles. Hamelí explica la misteriosa desgràcia d’una vila on conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies, però un fet farà que la seva convivència es vegi alterada de forma dramàtica.

Darrera actualització: 23.12.2022 | 11:23