Ja es coneixen els vídeos i les fotografies guanyadores del concurs de carnaval convocat per l'Ajuntament a les xarxes socials

Divendres, 19 de febrer de 2021 a les 00:00

Ja s’ha fet públic el veredicte del jurat del Concurs de Carnaval 2021, convocat a través de les xarxes socials Facebook i Instagram per l’Ajuntament de la Llagosta. A la categoria vídeo, el primer premi, dotat amb 180 euros, ha estat per Montserra B. Valencia, pel vídeo Tinku Bolivia. A la modalitat fotografia, fel.ipe s’ha emportat les 150 euros del primer premi per Samurai de Cartón.

Al certamen han participat més de 40 perfils entre les dues categories, que entre l’11 i el 16 de febrer han penjat les seves fotos i vídeos a una de les xarxes socials, Facebook o Instagram. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament ha volgut animar als veïns i veïnes de la Llagosta a disfressar-se durant aquest Carnaval tant atípic, afectat per la pandèmia de la Covid-19. Totes les imatges presentades es poden veue posant l’etiqueta #concurscarnestolteslallagosta21 a les xarxes socials.

Els altres vídeos guanyadors han estat Poison Vs Flash de Jose Sánchez Conde, segon premi, dotat amb 130 euros; Teletrabajo plan de cada día de nhoa.disney, que s’ha endut els 100 euros del tercer premi; El Payaso Feliz de matinogales, premiat amb 80 euros; i els 60 euros del cinquè premi han estat per al vídeo Disney Monsters de reinax_cosplay.

A la categoria foto, els altres premiats han estat per torreblancapardo, per la disfressa Alicia y Cia, segon premi, dotat amb 100 euos; Baby Frida Khalo de rachelfdm, tercer premi, amb 80 euros; Granotes de Zoe Wallace, premiat amb 60 euros; i per últim, aleix_rc3, s’ha emportat els 40 euros del cinquè premi amb Dino.

Darrera actualització: 19.02.2021 | 08:26