Finalitza la programació del 3 DE TEATRE

Dilluns, 25 de novembre de 2019 a les 00:00

Ahir diumenge va finalitzar la mostra 3 DE TEATRE. L'obra Ovelles, interpretada al Centre Cultural per Eduard Buch, Gemma Martínez i Biel Duran, va posar el punt final a una programació que va començar dijous amb una proposta organitzada per la Biblioteca de la Llagosta.

3 DE TEATRE ha tornat a portar a escena espectacles professionals, amb l'objectiu d'apropar les arts escèniques a tots els públics. La inauguració de la programació es va fer dijous a Can Pelegrí. La Biblioteca va organitzar una visita teatralitzada per tot el Centre Cultura i Juvenil, amb la proposta Una butaca i un llibre: la història de Can Pelegrí, que explicava la història del senyor Pelegrí, propietari de la fàbrica que estava ubicada al mateix edifici i gran amant de la lectura. La contacontes Mercè Martínez va ser l'encarregada de portar el fil conductor. La resta dels espectacles programats es van desenvolupar durant el cap de setmana.

Dissabte al migdia, la Companyia Pera Llimonera va interpretar al Centre Cultural l'obra familiar Quo no vadis, una comèdia original amb l'emperador Juli Cèsar, Cleopatra i Marc Antoni com a protagonistes. Al mateix escenari, dissabte al vespre es va poder veure Tenors, de la companyia Illuminati. El públic va poder gaudir de les veus i l'humor dels tres cantants i el seu pianista.

Diumenge, va arribar a la plaça d'Antoni Baqué la màgia, l'humor, la música i els jocs malabars de la mà de Mr. Carrot i el seu espectacle One Man Show. La programació del 3 DE TEATRE va acabar ahir al vespre am Ovelles, una comèdia reflexiva o una reflexió en clau d'humor sobre la frustració d'una generació molt marcada per la crisi. Tot comença amb l'herència d'unes ovelles que reben tres germans. Eduard Bruch, Gemma Martínez i Biel Duran van ser els encarregats de posar en escena aquesta obra de Yago Alonso i Carmen Marfà.

El regidor de Cultura, Fran Ruiz ha destacat "la gran qualitat de les obres programades amb propostes per a tots els públics". Ruiz considera que "amb una assistència de públic d'entre 40 i 50 persones ja ho valorem bé, ja que vol dir que hi ha gent a la Llagosta interessada pel teatre". El regidor de Cultura ha indicat que "ara cal fer una valoració amb l'equip tècnic per veure què fem l'any vinent".

Darrera actualització: 25.11.2019 | 09:17