Els Reis Mags saludaran als infants aquest dimarts des d’un escenari ubicat a la plaça d’Antoni Baqué

Dilluns, 4 de gener de 2021 a les 11:30

La normativa aprovada per la Generalitat prohibeix la celebració de les Cavalcades dels Reis i només permet actes estàtics. Per això, l’Ajuntament de la Llagosta ha hagut d’anul·ar la Cavalcada prevista per a demà i preparar un acte que es farà a la plaça d’Antoni Baqué entre les 17.30 i les 20 hores.

L’Ajuntament ha decidit aprofitar l’estada dels Reis Mags a la Llagosta per fer un acte complint amb totes les mesures de seguretat, amb el recinte perimetrat, mantenint les distàncies i amb mesures de protecció. Melcior, Gaspar i Baltasar saludaran a tots els infants des d’un escenari que hi haurà a la plaça d’Antoni Baqué.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha manifestat que, des de l’Ajuntament, “creiem que es podria haver fet una Cavalcada sense aglomeracions, però la normativa no ho permet. Molts ajuntaments que teníem preparada la visita dels Reis Mags hem hagut de suspendre la Cavalcada”.

Sierrra considera que “a municipis com la Llagosta, era millor poder veure la Cavalcada des dels balcons o dispersar a la gent pels carrers que convocar-la en un lloc concret” i ha afegit que “la Cavalcada de la Llagosta estava dissenyada per passar per la majoria de carrers del poble”. Tot i això, l’alcalde ha manifestat que “aprofitarem la visita dels Reis Mags per donar-los la benvinguda i que els nens i nenes de la Llagosta els puguin saludar”.

Darrera actualització: 04.01.2021 | 11:40