Els establiments d'alimentació van recuperant la normalitat

Dimecres, 18 de març de 2020 a les 00:00

A poc, a poc, es va establint certa normalitat als comerços d’alimentació de la nostra localitat. L’abastiment de productes va arribant als supermercats i es van omplint els magatzems i les prestatgeries de les botigues. Alguns dels establiments han decidit reduir una mica l’horari d’obertura.

Els camions van arribant aquests dies, tot i que també hi ha problemes als magatzems centrals i no porten tot el de sempre. El que sí han assegurat molts responsables dels comerços d’alimentació és que gairebé serveixen tots els productes, si no n’hi ha d’una marca, n’hi ha d’una altra.

Els comerços han adoptat protocols de prevenció com limitar l’aforament o establir les distàncies de seguretat. Les persones empleades també fan servir guants, mascaretes i substàncies desinfectats. Altres mesures que implementaran alguns supermercats, com és el cas de Caprabo, és la instal·lació de pantalles protectores entre clients i personal de caixa, o l’adaptació d’horaris, obrint més tard i tancant més d’hora, com ha fet el Sorli.

Es recorda que la mobilitat de les persones es veu limitada a partir d’aquest moment: a adquirir medicaments i menjar, anar al treball, assistir al metge, assistència i cura a persones vulnerables, la volta a casa, proveïment de carburant de combustible, assistència a bancs quan sigui imprescindible i passejar a les mascotes.

Darrera actualització: 18.03.2020 | 18:57