El toc de queda continua a la Llagosta durant quinze dies més

Divendres, 6 d'agost de 2021 a les 00:00

El toc de queda nocturn a la Llagosta s’amplia durant dues setmanes més, d'1 a 6 de la matinada. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha autoritzat la mesura que havia demanat la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu de reduir la propagació de la Covid-19.

El toc de queda nocturn s’amplia als municipis, de més de 5.000 habitants, amb una incidència superior a 250 casos per cada 100.000 habitants durant set dies continuats, fins ara s’aplicava als que superaven els 400 casos. Entre aquests, hi ha les poblacions limítrofes amb la nostra localitat, com ara Mollet del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Montcada i Reixac i Santa Perpètua de Mogoda.

Durant aquest temps es mantenen mesures com la limitació de trobades socials a un màxim de deu persones, la restricció a bars i restaurants a sis persones per taula a l’interior i deu a l’exterior o l’obligatorietat de mantenir la quarantena si es presenten símptomes de Covid-19. Totes les mesures es poden consultar al web de Covid-19 de la Generalitat.

Darrera actualització: 06.08.2021 | 10:36