El ple ordinari del mes de novembre se celebrarà aquesta tarda

Dijous, 25 de novembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19.30 h i de forma telemàtica, el ple ordinari del mes de novembre. Durant la sessió, s’aprovarà el Manifest institucional del 25 de novembre, Dia internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes.

També es debatrà la proposta d’aprovació de l’adhesió de l’Ajuntament a la campanya Municipis contra el maltractament i de la declaració de la Llagosta com a municipi amb tolerància zero respecte al maltractament a les dones.

També està previst aprovar la designació dels regidors Fran Ruiz i Melània Beltrán com a representants de l’Ajuntament de la Llagosta als consells escolars dels centres educatius del municipi.

Un altre dels punts serà l’aprovació del contingut i la signatura del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l’Ajuntament per a la prestació del servei d’assessorament i orientació sociolaboral juvenil en el municipi.

Finalment, també està previst aprovar la modificació de l’encomanda de gestió de l’Ajuntament en favor de la Diputació per a l’assumpció de funcions d’assistència en la gestió econòmica local.

La sessió, que finalitzarà amb l’habitual torn de precs i preguntes, es podrà seguir per Youtube en el següent enllaç: https://youtu.be/ufQA8otTT1s

Darrera actualització: 26.11.2021 | 11:23