El Consell d'Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet es reuneix a la Llagosta

Dilluns, 2 de desembre de 2019 a les 00:00

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) es va reunir el passat divendres a la Llagosta. Aquest òrgan consultiu va posar sobre la taula els diferents reptes a abordar per millorar el servei que l’FSM ofereix als municipis de la seva àrea d’influència, tant en l’àmbit de la salut com en el social, en el context del seu Pla Estratègic 2017-2020.

El Consell d'Alcaldes es reuneix periòdicament de forma rotativa pels diferents municipis de l’àrea d’influència de l’FSM. A la trobada celebrada el 29 de novembre a la Llagosta, es va parlar sobre la constitució d'una Taula de Participació Social per coordinar millor la resposta dels diferents dispositius a les necessitats socials.

Els alcaldes i alcaldesses van revisar i actualitzar el Pla de Mobilitat dels municipis de referència de la Fundació Sanitària Mollet. A més, a la reunió es va analitzar la situació actual dels diferents dispositius d’atenció urgent del territori, es va destacar la necessitat de seguir garantint els correctes dispositius de la salut mental d’acord amb l’alta incidència que detecta la Taula de Salut Mental Vallesana i de la constitució d'una taula de participació dels alcaldes per la revisió del proper Pla Estratègic de l’FSM 2021-2025.

La Fundació Sanitària Mollet és una entitat sense ànim de lucre formada, entre d'altres, per l’Hospital de Mollet que dona servei actualment a 165.000 habitants d'11 poblacions situades entre el Vallès Oriental i el Vallès Occidental. Al Consell d'Alcaldes celebrat divendres passat a la Llagosta van assistir el primer edil de la nostra localitat, Óscar Sierra, que va fer d'amfitrió de la jornada; Isidre Pineda, alcalde de Caldes de Montbui; Josep Monràs, alcalde de Mollet del Vallès; Casandra Garcia, 1ª Tinent d’Alcalde de Parets del Vallès; Isabel Garcia, alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda; Marc Candela, alcalde de Martorelles; Luis Pintor, alcalde de Santa Maria de Martorelles; Carles Miquel, alcalde de Sant Fost de Campsentelles, i Oriol Lozano, alcalde de Palau-Solità i Plegamans. A més, també van formar part de la reunió Andreu Llargués, president de l’FSM, i Jaume Duran, director general de la mateixa.

Darrera actualització: 02.12.2019 | 13:42