El Centre Cultural acull avui la programació del Dia Internacional de la Infància

Dimarts, 20 de novembre de 2018 a les 10:00

Els infants són un dels col·lectius de la nostra societat considerats vulnerables que cal atendre. Per ajudar a prendre consciència, l’Ajuntament de la Llagosta organitza avui al Centre Cultural tot un seguit d’activitats al voltant del Dia Internacional de la Infància sota el lema Diferents però iguals en el respecte.

A partir de les 17 h, hi haurà una rebuda musical i un espai per berenar, on cadascú s’ha de portar el seu menjar. Tot seguit, a les 17.45 h, es farà la presentació de la jornada i es posarà en escena l’obra de teatre participatiu Likes. L'activitat finalitzarà a les 18.45 h amb un taller de màgia obert a tots els nens i les nenes que s’apropin fins al Centre Cultural i es faran altres jocs.

El regidor d’Infància de l’Ajuntament de la Llagosta, Fran Ruiz, ha explicat que amb el lema d’aquest any "es vol conscienciar que tots els infants són iguals davant de tots, sense importar la seva ètnia, la seva situació cultural, social,... Tots són nens i nenes que els adults hem d’acompanyar i ajudar-los a tenir un món millor". Ruiz ha dit que volen convidar a tothom a participar en l'activitat d'aquesta tarda i "fer un dia meravellós per passar una estona en família, on tothom pugui participar i col·laborar".

Darrera actualització: 20.11.2018 | 12:34