El cartell guanyador del Concurs de Festa Major és obra d'Irene González

Dimarts, 25 de juny de 2019 a les 00:00

Irene González, de 33 anys i veïna de Mataró, ha guanyat el Concurs de cartells de la Festa Major 2019. L’acte de lliurament de premis ha tingut lloc aquesta tarda al Saló de plens de l’Ajuntament de la Llagosta amb la presència de l’alcalde, Óscar Sierra, i els regidors Fran Ruiz i Mariano García.

Irene González, que s’ha presentat amb el pseudònim de Moana, ha rebut 106 vots, que suposa el 64% del total. La guanyadora, que viu a Mataró però que ha residit durant molts anys a la Llagosta, s’havia presentat en anteriors edicions del certamen. “Estic molt contenta perquè jo em sento llagostenca. Vinc molt sovint al municipi i em fa molta il·lusió que el meu cartell sigui la imatge de la Festa Major”, ha dit Irene González, que, segons ha destacat, ha volgut representar la mirada d’una nena petita al cartell: “la Festa Major de la Llagosta representa la meva infància i com que tinc una filla em vaig fixar en això. A més, va disfressada la nena del cartell perquè a mi de petita m’agradava disfressar-me”. La guanyadora s’ha endut 500 euros.

El segon cartell amb més vots ha estat el de Marc Subirana, d’Olot, amb 35 vots (21%), que ha guanyat 200 euros; i el tercer, de Francisco José Muñoz, de Mollet, amb 25 vots (15%), i ha guanyat 100 euros. L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha destacat que al Concurs de cartells es van presentar 13 propostes. “El nivell del disseny de propostes és molt elevat. Estem satisfets de tenir ja cartell, el que suposa el tret de sortida de la Festa Major tot i que ja fa mesos que es treballa en el seu programa”, ha destacat l’alcalde.

En total, el Concurs de cartells de Festa Major ha registrat un total de 166 vots, entre els dies 3 i 21 de juny, de forma electrònica.

 

Darrera actualització: 26.06.2019 | 08:55