El Campus Esportiu Municipal d'Estiu ja està en marxa

Dilluns, 29 de juny de 2020 a les 12:00

El Campus Esportiu Municipal d’Estiu ha començat aquest matí amb una setantena de participants. Avui, les activitats s’estan desenvolupant al Complex Esportiu Municipal El Turó i als patis de l’Escola Sagrada Família. L’Ajuntament de la Llagosta i el Complex Esportiu Municipal El Turó organitzen el Campus del 29 de juny al 7 d’agost i del 24 d’agost al 10 de setembre. 

Les activitats compten amb protocols de seguretat i mesures d’higiene per a la seva realització amb garanties. El Campus es desenvoluparà en 23 espais de la Llagosta. “És un format molt cridaner que ens permet donar vida a la Llagosta; la situació estarà controlada per monitors molt preparats”, ha indicat el regidor d’Esports, Antonio García Robledo.

El Campus té una capacitat màxima de 230 infants per setmana. Entre els 23 emplaçaments disponibles, hi ha El Turó, els patis de les escoles, els espais del Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i les pistes poliesportives del Parc Popular, la plaça d’Anne Frank i la plaça d’Europa. 

El Campus, l’únic que es fa aquest estiu a la Llagosta, està adreçat a nens i nenes de 3 a 15 anys.  Les inscripcions es poden fer en línia. L’horari del campus és de 9 a 13 hores. El preu per infant resident a la Llagosta per setmana és de 47 euros i per als d’altres poblacions, 57. Hi ha descomptes per a germans i servei d’acollida, de 8 a 9 hores i de 13 a 14 hores. 

Darrera actualització: 29.06.2020 | 12:09