El Campus Esportiu municipal comptarà amb 23 espais

Dimecres, 17 de juny de 2020 a les 20:00

El Campus Esportiu d'Estiu municipal 2020 sumarà un total de 23 espais distribuïts per la Llagosta, que permetrà una capacitat màxima de 230 infants per setmana. Ho han explicat aquest dimecres durant la reunió informativa pel Facebook de l'Ajuntament que han celebrat el regidor d'Esports, Antonio García Robledo, i els coordinadors del CEM El Turó, Esteban Ruiz i Cristina Franco.

L'Ajuntament de la Llagosta i el Complex Esportiu Municipal El Turó organitzen un Campus Esportiu d’estiu municipal, del 29 de juny al 7 d’agost i del 24 d’agost al 10 de setembre. El campus compta amb protocols de seguretat i mesures d’higiene per a la seva realització amb garanties. Entre els 23 emplaçaments disponibles, hi ha El Turó, els patis de les escoles, els espais del Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert o les pistes poliesportives del Parc Popular, la plaça d’Anne Frank i la plaça d'Europa. "Farem grups de deu infants com a màxim i aquests grups comptaran cadascun amb un sol monitor, tot és per motius de seguretat i d'higiene", ha apuntat un dels coordinadors, Esteban Ruiz. El Campus Esportiu, únic a la Llagosta, està adreçat a nens i nenes de 3 a 15 anys. "Tenim tres franges d'edat previstes, de 3 a 6 anys, de 7 a 11 i de 12 a 15. Els grups de deu dependran de la quantitat d'infants inscrits i intentarem aplegar els nens i nenes segons la seva franja d'edat. Totes les activitats estaran adaptades a les edats i a les mesures de sanitat", ha dit una de les coordinadores Cristina Franco.

Últims dies per demanar l'ajut econòmic

Les inscripcions es poden fer en línia i fer-ho per setmanes i l’horari del campus és de 9 a 13 hores. La primera serà del 29 de juny al 3 de juliol i la darrera tindrà lloc del 7 al 10 de setembre. El 7 d’agost, s’aturaran les activitats i no tornaran fins al 24 d’agost. El preu per infant resident a la Llagosta per setmana és de 47 euros i per d’altres poblacions, 57. Hi ha descomptes per a germans i servei d’acollida, de 8 a 9 hores i de 13 a 14 hores. El regidor d'Esports, Antonio García Robledo, ha recordat que "l'ajut econòmic per a les famílies es pot sol·licitar fins aquest divendres, que és l'últim dia per fer-ho". Pots sol·licitar l'ajut en aquest enllaç.
Darrera actualització: 17.06.2020 | 20:38