Diumenge tindrem teatre al Centre Cultural amb l'obra Lo nuestro

Dijous, 25 de març de 2021 a les 13:00

El proper diumenge, 28 de març, el Centre Cultural acollirà la representació de l’obra de teatre Lo nuestro, produïda per la Sala Flyhard de Barcelona. L’espectacle començarà a les 19.30 hores amb aforament limitat. La sala comptarà amb totes les mesures higièniques de seguretat davant la Covid-19, cal portar mascareta durant tot l’espectacle, hi haurà gel hidoralcòlic a l’entrada i les butaques estaran distanciades.

Lo nuestro és una obra escrita per Eu Manzanares, dirigida per Mercè Vila Godoy i interpretada per Manel Sans, Eli Iranzo, Eu Manzanares i Pau Poch. La peça va obtenir el Premi Teatre Barcelona, millor text original de la temporada 2019-2020.

Les entrades, al preu de vuit euros, es poden adquirir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, ubicada a l’edifici de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué, fins aquest divendres. No caldrà demanar cita prèvia i el pagament només es podrà fer amb targeta. L’OAC obre de 9.30 a 13.30 hores i avui dijous també de les 16 a les 19 hores. No es vendran entrades el dia de l’espectacle.

L’obra es desenvolupa la Nit de Cap d’Any, una nit per estar en família i celebrar en harmonia l’arribada d’un nou any; una nit per fer balanç de l’any que acaba i demanar nous desitjos per al que comença. Però tots podem somiar en gran? O hi ha qui només pot tenir somnis que càpiguen dins una nou? Els Guerrero Fernández, una família d’un barri obrer, ja tenen la taula parada, el raïm a punt i la tele posada per veure les campanades. Tot està llest per donar la benvinguda a un nou any, on esperen que canviï la seva sort.

Darrera actualització: 25.03.2021 | 15:20