Diumenge, jornada solidària amb el Mulla't per l'esclerosi múltiple al CEM El Turó

Dimarts, 5 de juliol de 2022 a les 16:00

El Complex Esportiu Municipal El Turó participarà diumenge en l’activitat solidària del Mulla’t per l’esclerosi múltiple. La instal·lació llagostenca torna a adherir-se un any més en l’activitat que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i que enguany participaran prop de mig miler de piscines de Catalunya.

L’activitat solidària constarà d’una sessió d’aquazumba en la piscina exterior, d’11.30 a 12.30 h. A més, a les 12 h, es farà el salt solidari en la mateixa piscina exterior. Durant la jornada, hi haurà una guardiola solidària i en recepció es vendran productes de la Fundació Esclerosi Múltiple, com ara tovalloles, gorres o samarretes.

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia autoimmune que afecta el cervell i la medul·la espinal (sistema nerviós central). Afecta entre dues i tres vegades més les dones que els homes i és la principal causa de discapacitat en els joves, després dels accidents de trànsit. A Catalunya hi ha prop de 9.000 persones afectades per l’esclerosi múltiple.

Darrera actualització: 05.07.2022 | 16:16