Dimarts es repartiran les targetes moneder per als beneficiaris de les beques menjador

Dilluns, 23 de març de 2020 a les 19:00

L'Ajuntament de la Llagosta repartirà demà dimarts les 256 targetes moneder per als beneficiaris de les beques menjador. La Generalitat de Catalunya ha distribuït les targetes directament al Consell Comarcal, que gestiona els ajuts individuals de menjador a tota la comarca, i aquestes ja han arribat a l'Ajuntament.

Fins aleshores, s'estava fent el repartiment d'aliments directament a les famílies més necessitades d'acord els criteris establerts pels serveis socials de l'administració local. A partir de demà dimarts, les famílies beneficiàries de les beques menjadors rebran les targetes moneder, que repartirà a la nostra localitat l'empresa llagostenca Àrea Distribucions al llarg del dia.

Les targetes estan carregades per dues setmanes, amb l’import corresponent a 10 dies d’àpat de migdia -un total de 40 euros-. Les targetes es recarregaran automàticament mentre la situació d’alarma sigui vigent. Les targetes les podran utilitzar les famílies per adquirir productes alimentaris en qualsevol establiment d’alimentació.

Darrera actualització: 23.03.2020 | 19:38