Des d'avui es pot sol·licitar l'ajut per al menjador escolar per al curs 2020-2021

Dilluns, 6 de juliol de 2020 a les 00:00

Des d’avui i fins el 24 de juliol es poden presentar sol·licituds per gaudir el proper curs 2020-2021 d’ajuts per al menjador escolar. Aquest tràmit es pot fer a través de l’apartat tràmits d’aquest web municipal.

Poden ser beneficiaris els nois i les noies matriculats en un centre educatiu del Vallès Oriental sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol del cursos de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, durant el curs corresponent a la convocatòria, sempre i quan no els pertoqui la gratuïtat del servei i compleixin els requisits establerts en les bases.

Les bases amb els requisits i la documentació necessària es pot consultar al mateix apartat del tràmit del nostre web. Per fer la sol·licitud per internet cal disposar d’un certificat digital o idcat mòbil. Si no es té idcat mòvil, es pot donar d’alta de manera fàcil al web https://idcatmobil.seu.cat/. Excepcionalment, es podrà fer el tràmit de manera presencial demanant cita prèvia a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, trucant al telèfon 93 560 39 11.

Darrera actualització: 06.07.2020 | 10:10