Convocat el segon Concurs de microrelats del Dia Internacional de les Dones

Dilluns, 10 de febrer de 2020 a les 00:00

Les regidories d’Igualtat i de Cultura de l’Ajuntament de la Llagosta i l’entitat Resistencia Literaria, amb la col·laboració de la Biblioteca de la Llagosta, organitzen el segon Concurs de microrelats del Dia Internacional de les Dones.

Amb el tema El mite de la “superwoman”. Del treball invisible i no remunerat, al treball visible i precari. La trampa de les dobles i triples jornades, les propostes es poden fer arribar a l’adreça electrònica de la Biblioteca de la Llagosta (b.llagosta@diba.cat) o presencialment a la Biblioteca fins al 21 de febrer.

Les bases es poden consultar en aquest web. Els microrelats, en castellà o en català, tindran 200 paraules com a màxim, incloent articles i conjuncions. Han d’estar redactats amb un cos de lletra 12, espai interlineal 1,5 i amb lletra arial, times new roman o similar.

Un jurat format per la tècnica d’Igualtat de l’Ajuntament i representants de Resistencia Literaria i de la Biblioteca de la Llagosta valorarà els treballs i decidirà quins són els guanyadors. El millor relat rebrà com a premi 150 euros en metàl·lic; el segon, 75; i el tercer, un lot de llibres. El lliurament dels premis tindrà lloc el 6 de març a les 19 h al Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons.

Darrera actualització: 11.02.2020 | 08:52