Convocat el Concurs de punts de llibre de Sant Jordi de 2024

Dijous, 15 de febrer de 2024 a les 00:00

La Biblioteca de la Llagosta ha convocat el Concurs de punts de llibre per celebrar
la Diada de Sant Jordi de 2024. S’estableixen cinc categories. La primera, de 1r a 2n de Primària; la segona, de 3r a 4t de Primària; la tercera, de 5è a 6è de Primària; la quarta, de 1r a 2n d’ESO i la cinquena, de 3r a 4t d’ESO.

Per participar-hi, cal residir a la Llagosta o estudiar en algun dels centres educatius de la nostra població. Els punts es poden fer en paper normal blanc o cartolina blanca i no poden ser còpies d’altres dibuixos. Només es pot entregar un punt per participant.

La data límit d’entrega serà el 16 de març a la Biblioteca de la Llagosta. El jurat estarà constituït per representants de cada centre educatiu, de l’Ajuntament de la Llagosta i de la Biblioteca i es reunirà el dia 3 d’abril. Tots els punts s’exposaran a la Biblioteca durant el mes d’abril.

El lliurament de premis tindrà lloc el 23 d’abril. Els treballs guanyadors de cada categoria s’editaran i seran els punts oficials de la Biblioteca durant tot el 2024. Els seus autors o autores rebran un diploma i un petit lot de llibres.

Darrera actualització: 15.02.2024 | 09:31