Comença la renovació de l’asfalt de carrers de la Llagosta

Dimarts, 7 de març de 2023 a les 00:00

Ja està en marxa la renovació de l’asfaltat de diferents carrers de la Llagosta. Aquesta actuació s’ha iniciat al carrer de Santa Teresa. En aquest cas, està previst reasfaltar tot el carrer.

Fins al 17 de març, quan està previst que finalitzi aquesta actuació, es reasfaltaran trams dels carrers de Miguel Hernández, Federico García Lorca, Estació, Jacint Verdaguer i Progrés i de l’avinguda de l’Onze de Setembre, així com l’entorn de la plaça de les Corts Catalanes. L’empresa encarregada d’aquesta actuació és Asfaltos Barcino.

El projecte, finançat en part per la Diputació de Barcelona, compta amb un pressupost de 488.535,20 euros i ha contemplat també la millora de l’accessibilitat a la vorera costat est del passeig de l’Alcalde José Luis López Segura, creant passos de vianants elevats a les cruïlles amb els carrers de Frederica Montseny, de Carmen Amaya, de Maria Aurèlia Campmany i de Montserrat Roig. També s’està fent un altre pas elevat a la cruïlla del carrer de Josep Montserrat amb l’avinguda del Turó.

El projecte també inclou l’arranjament de la vorera costat est al tram sud de l’avinguda del Primer de Maig i la reurbanització del carrer sense nom situat al costat de la plaça de les Corts Catalanes en plataforma única per a vehicles i vianants.

Darrera actualització: 07.03.2023 | 11:45