Cap positiu en els tests d’antígens posteriors a les eleccions del 14F

Dijous, 18 de febrer de 2021 a les 10:00

Les 55 persones que van fer-se tests d’antígens de detecció de la Covid-19 a la Llagosta després de les eleccions al Parlament de Catalunya han donat negatiu. L’Ajuntament ha pagat aquesta campanya adreçada a totes les persones que van formar part diumenge de les meses electorals i a totes les que van treballar durant la jornada en els col·legis electorals. Les proves es van fer dimarts i dimecres al Centre Cultural. En principi, podien fer-se-les 79 persones, però finalment van ser 55 les que van passar pel Centre Cultural. L’Ajuntament ha pagat 2.329,25 euros per aquestes proves.

Durant la jornada electoral, a cada col·legi, hi va haver un empleat municipal responsable de seguretat Covid per ajudar a tots els membres de les meses electorals i també a totes les persones que van a anar a votar. A més, es va destinar una altra persona per fer tasques de coordinació dels responsables Covid de cada col·legi.

També, hi va haver personal de neteja per desinfectar de forma periòdica els col·legis electorals i agents de la Policia Local o dels Mossos d’Esquadra per garantir la seguretat. Protecció Civil també hi va col·laborar. Tots els membres de la mesa van disposar d’equips de protecció individual (mascaretes, gel, pantalles, bates,…).

Darrera actualització: 19.02.2021 | 12:43