Balanç positiu dels primers dies de reobertura del CEM El Turó

Divendres, 3 de juliol de 2020 a les 00:00

Ja fa uns dies de la reobertura del Complex Esportiu Municipal el Turó, va tornar a l'activitat el 22 de juny. Durant aquest temps, tant l’equipament com les persones usuàries s’han hagut d’adaptar a la nova situació que vivim després de confinament per la Covid-19. Les mesures de prevenció són màximes per garantir la seguretat de tothom. El balanç d'aquests primers dies és positiu.

El CEM El Turó ha establert horaris per fer ús de la instal·lació, d’aquesta manera es pot mantenir l’aforament limitat. Aquesta mesura també permet repartir les persones usuàries al llarg de tota la jornada, aprofitant més tot l’horari en que està obert l’equipament. Els responsables del Turó han volgut destacar la bona predisposició dels socis i les sòcies a l’hora de respectar les normes i de prendre’s seriosament les mesures d’higiene, com ara desinfectar el material que fan servir tant abans com després del seu ús.

Un dels dubtes inicials abans de la reobertura del centre era la resposta de la gent. Durant la primera setmana un miler d’usuaris es van apropar al Turó, amb una mitjana d’uns 250 usos diaris. Tot i que suposa una ocupació d’un 41 % respecte a una situació normal, és una dada que es valora positivament, ja que és més elevada que en altres centres esportius similars. A la situació de crisi sanitària que encara estem vivint, s’ha de sumar l’arribada de l’estiu, que sempre arriba acompanyat amb una davallada de persones sòcies.

El regidor d’Esports, Antonio García, considera que "la readaptació del Turó a la nova normalitat i a les normes que ha enviat la Generalitat crec que ha sigut bona. El Centre s’ha adaptat bé, els usuaris també estan posant molt de la seva part i, la veritat, és que l’afluència està sent major de l’esperada". García s’ha mostrat "satisfet pel treball que estan fent tots els tècnics del centre i la gestió que es va fer durant el confinament per estar preparats per aquesta nova normalitat."

El CEM El Turó manté com a serveis les classes virtuals i presencials i, a més, ha incorporat l’APP per als seus socis i sòcies, que els permet tenir rutines personalitzades, fer un control corporal, fer reserves i rebre les notificacions. El regidor d’Esports ha animat a la gent "a assistir a les classes dirigides, al centre, a la piscina,... S’han posat diversos mitjans nous a disposició dels usuaris i es una bona oportunitat per aprofitar les noves activitats adaptades i que li donen un plus al CEM El Turó".

Darrera actualització: 03.07.2020 | 12:01