Aposta dels ajuntaments de la Llagosta i de Santa Perpètua pel desviament de la línia ferroviària R3 per l’R8

Dijous, 15 d'abril de 2021 a les 00:00

Representants dels ajuntaments de la Llagosta i de Santa Perpètua de Mogoda han coincidit avui en la seva aposta ferma perquè la línia ferroviària R3 es desviï per l’R8. D’aquesta manera, l’R3 al seu pas per la Llagosta i pel barri de la Florida quedaria inoperativa. “L’eliminació d’aquesta barrera és una vella reivindicació dels veïns i dels municipis”, ha recordat l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra.

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia; l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; i els regidors d’Urbanisme de la Llagosta, Marc Ruiz, i de Santa Perpètua, Jordi Navarro, s’han reunit avui de forma telemàtica per parlar sobre diversos temes de mobilitat que afecten als dos municipis. Respecte al futur de l’R3 l’acord és total. Els dos ajuntaments volen que l’R3 es desviï per l’R8 al seu pas per Santa Perpètua amb parada a la nova estació de la Granja Soldevila.

També hi ha acord en la importància de la nova plataforma intermodal de la Llagosta, que serà un impuls per a l’economia de la zona.

Els dos ajuntaments van fer al·legacions al Pla de mobilitat de la Generalitat per demanar millors connexions viàries en la zona de l’Eix de la Riera de Caldes vinculades a la futura plataforma intermodal i al Pla director de Can Pere Gil.

Durant la reunió també s’ha parlat de la futura àrea econòmica de Can Pere Gil, que ocupa terrenys dels dos municipis. Els dos ajuntaments seguiran treballant per tal que es desenvolupi aquest sector en properes reunions amb la Generalitat.

Darrera actualització: 15.04.2021 | 13:19