Activitats pel Dia Internacional per eliminar les violències masclistes

Dimecres, 9 de novembre de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament ha preparat diferents actes per commemorar el Dia Internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes. La programació porta per lema Prou violències masclistes. La Regidoria d’Igualtat instal·larà als dos instituts de la nostra localitat un punt lila, un espai informatiu de prevenció i sensibilització de les violències masclistes. Ahir va estar a l’Institut Marina i, el dia 15, a la Balmes.

A més, l’alumnat de tercer d’ESO de la nostra localitat assistirà el 25 de novembre a l’espectacle Píndoles Feministes d’ELLES, una peça que, amb humor, servirà per obrir un col·loqui sobre les desigualtats que pateixen les dones. Aquesta activitat compta amb el suport de la Diputació.

També, es faran dos tallers de defensa personal. La Biblioteca se suma a la programació del 25N amb el Club de lectura d’avui, 9 de novembre, i l’Hora del conte del 22 de novembre. A més, es podran consultar a la Biblioteca obres relacionades amb l’àmbit de les violències masclistes.

El 24 de novembre, es farà la lectura del manifest ins­ti­tu­cio­­nal al Ple. L’Ajuntament organitzarà dos tallers per a professionals del circuit d’atenció de les violències masclistes.

Darrera actualització: 09.11.2022 | 11:24