A partir de diumenge s’acaba el confinament nocturn i perimetral de Catalunya

Divendres, 7 de maig de 2021 a les 00:00

El Procicat ha aprovat avui divendres les noves restriccions que s’aplicaran a partir del diumenge a Catalunya, quan decaigui l'estat d'alarma. A partir del 9 de maig s’acaben els confinaments nocturn i perimetral de Catalunya, però es mantenen les mesures de protecció de la Covid. Aquestes noves restriccions estaran vigents durant 15 dies.

D’entre les noves mesures d’obertura, s’acaba el confinament nocturn i el confinament perimetral de Catalunya; els bars i restaurants poden obrir fins a les 23 h i un màxim 4 persones per taula, excepte si són convivents; els comerços estaran oberts en l’horari habitual; els actes culturals i equipaments esportius fins a les 23 h; i els ensenyaments reglats de règim especial, com ara música o dansa, seran presencials. A més, els parcs d’atraccions es permetrà la seva obertura amb un aforament limitat del 30% i amb servei de restauració.

Pel que fa a les restriccions que es mantenen, hi ha la limitació de trobades amb un màxim de 6 persones, excepte convivents; l’aforament dels equipaments cívics i dels actes religiosos serà del 50%; i cal recordar que les discoteques i les sales de festes continuaran tancades.

Les mesures entren en vigor el 9 de maig a les 00.00 h.

Darrera actualització: 07.05.2021 | 19:06