Diada de Sant Jordi virtual a la Llagosta

Divendres, 24 d'abril de 2020 a les 00:00

La Llagosta va celebrar la Diada de Sant Jordi virtualment, ahir 23 d'abril. L’estat d’alarma per la Covid-19 va impedir veure la tradicional estampa de la venda de roses i llibres als carrers de la nostra localitat. Tot i això, l’Ajuntament, amb diverses entitats, va organitzar un programa d’activitats mitjançant la pàgina de Facebook amb diversos vídeos -que estan encara disponibles-.

Les activitats fins a la tarda van estar adreçades als més petits de la casa amb diverses sessions de vídeos, entre aquests, contes infantils fets per l’Escola Bressol Municipal Cucutras; un Sant Jordi musical, de Sanfaina de Colors; La Llegenda de Sant Jordi, a càrrec de Pep López; i un conte en anglès amb la llegenda del drac.

L’Institut Marina també va sumar-se en les activitats de la Diada de Sant Jordi i al migdia va lliurar els premis literaris 2020 mitjançant el seu canal de Youtube.

La diada a la nostra localitat també va tenir espai pels escriptors i escriptores locals, de Resistencia Literaria. A la tarda, van emetre un programa de mitja hora amb la lectura de fragments de les novel·les de Andrés Hernández, Sandra Pequerul, Araceli de Luna, José Ramón Vera, Pepe Ramos, Feli Garcia, Samuel Ramos i Mayte Bonilla.

Pel que fa a la Biblioteca de la Llagosta, va publicar mitjançant les seves xarxes socials una exposició de punts de llibre d’infants i diversos relats, poesies i escrits.

Darrera actualització: 24.04.2020 | 18:11