Se celebra la Diada de la Bicicleta a la Llagosta

Diumenge, 23 de setembre de 2018 a les 11:00

Unes 150 persones han participat a la bicicletada de la Diada de la Bicicleta. L’activitat ha tingut lloc aquest matí amb sortida i arribada al Parc Popular i ha constat d’un circuit, no competitiu, pels carrers de la nostra localitat. L’activitat està emmarcada dins la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra des del passat 16 de setembre a Catalunya.

La sortida ha tingut lloc a les 10.30 h del Parc Popular i ha comptat amb participants de totes les edats. L’Ajuntament ha organitzat un any m és aquesta activitat, que ha comptat amb el suport dels BTT Bikers de la Llagosta. "És una activitat familiar, ja prou consolidada a la Llagosta des de fa molts anys", ha explicat el regidor d’Esports, Jordi Jiménez, i ha remarcat la xifra de participants: "és un dia amb una temperatura pròpia d’estiu i hem aconseguit consolidar ka participació d’anteriors edicions. És un èxit".

En acabar la bicicletada, les activitats segueixen al Parc Popular amb un circuit d’habilitats dels BTT Bikers. A més, cada participant ha rebut un obsequi amb una bossa amb una carmanyola.

Darrera actualització: 23.09.2018 | 11:32