Obert el període d'inscripcions per participar al Concurs de disfresses de Carnaval

Dilluns, 11 de febrer de 2019 a les 10:40

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui el període d'inscripcions per participar al Concurs de disfresses de Carnaval. L’edició del 2019 continua amb el format d’anys anterior­s i manté les tres categories del concurs: individual, format per una o dues persones; comparses petites, per a grups de tres a quinze persones; i comparses grans, formades per grups de 16 a 150 persones o més. Per a cada una de les categories s’establiran diferents premis econòmics.

Les inscripcions per prendre part al Concurs de disfresses es podran fer, preferentment a les tardes, fins al 28 de febrer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, que està situada a la planta baixa de l’edifici consistorial de la plaça d’Antoni Baqué.

Aquest any, la festa de Carnestoltes se celebrarà el dissabte 2 de març. La Rua de Carnaval començarà a les 17 hores a la plaça d’Antoni Baqué. Després de recórrer els carrers de la Llagosta, s’arribarà cap a les 19 hores a la pista del Complex Esportiu Municipal El Turó,  on es farà el Ball de Carnaval. El lliurament de premis tindrà lloc a partir de les 20 hores. Una vegada finalitzat, continuarà la festa fins a les 22 hores.

La festa infantil de Carnaval se celebrarà el divendres 1 de març a partir de les 17 hores. La Rua sortirà des de la plaça d’Antoni Baqué i també acabarà al Complex Esportiu Municipal El Turó. Aquest any es vol potenciar la participació de les famílies. La festa estarà animada per un espectacle i un DJ.

Darrera actualització: 27.02.2019 | 11:46