Cultura


 

Agenda
 • Suspiros en el recuerdo, de Carles Casado Presentació llibre. Suspiros en el recuerdo, de Carles Casado Dimecres, 26 de febrer de 2020 a les 17.00 h

  La Biblioteca de la Llagosta ha convidat a Carles Casado per presentar el seu llibre, Suspiros en el recuerdo.

 • Intercanvi cultural Casa de Andalucía Intercanvi cultural Casa de Andalucía Dissabte, 29 de febrer de 2020 a les 19.00 h

  La Casa de Andalucía comptarà en aquesta ocasió amb la Peña Cultural Al Andalus de Mataro i el Rincón Extremeño de Barcelona..

 • Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta Asociación Rociera. Dia d'Andalusia Dissabte, 29 de febrer de 2020 a les 21.00 h

  L'Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta celebrarà el Dia d'Andalusia, que s'escau el 28 de febrer, amb un festival.

 • La trenza, de Laetitia Colombani. Club de lectura. La trenza, de Laetitia Colombani. Dimecres, 4 de març de 2020 a les 16.00 h

  El llibre que es comentarà al Club de lectura del mes de març és La trenza, de Laetitia Colombani.

 • Casa de Andalucía de la Llagosta Casa de Andalucía. Dia d'Andalusia Diumenge, 8 de març de 2020 a les 10.45 h

  La Casa de Andalucía organitza un seguit d'activitats per celebrar el Dia d'Andalusia, que s'escau el 28 de febrer.

 • Dia de les Dones. Concert Dia de les Dones. Concert Dilluns, 9 de març de 2020 a les 18.00 h

  El Centre de Formació d'Adults de la Llagosta ha convidat a Ruth Garlet per protagontzar el concert de piano que oferirà amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

 • Videofòrum. La batalla de los sexos Dia de les Dones. Videofòrum Dimecres, 11 de març de 2020 a les 16.00 h

  El videofòrum del mes de març de la Biblioteca se suma als actes del Dia de les Dones amb la comèdia La batalla de los sexos, dirigida per Valerie Faris i Jonathan Dayton.

 • Escola Municipal de Música Sant Josep. Concurs Té Talent! Dimarts, 17 de març de 2020 a les 18.30 h

  L'Escola Municipal de Música ha preparat un acte amb l'alumnat del centre per aquests festes de Sant Josep.

Tota l'agenda
Notícies
 • La Llagosta s'omple de disfresses amb el Carnaval 2020

  23.02.2020

  Narnia, en comparses grans; Verne, en comparses petites; i Con altura, en individuals, han guanyat el Concurs de disfresses del Carnaval 2020 de la Llagosta. L’Ajuntament va celebrar dissabte el Carnestoltes, que va omplir els carrers de la nostra localitat i la pista poliesportiva del CEM El Turó.

Més notícies
Serveis culturals municipals
 • . Activitats culturals de la Biblioteca de la Llagosta

  La Biblioteca de la Llagosta organitza regularment activitats adreçades a diferents tipus de públics.

 • Biblioteca Carnet d'usuari/ària de la Biblioteca Municipal

  Amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona podreu utilitzar el servei de préstec, connectar-vos a Internet o participar a les activitats que organitza la biblioteca.

 • Cessió d'espais públics per a activitats de caràcter expositiu

  L'Ajuntament disposa de diferents espais perquè les entitats del municipi puguin fer exposicions.

 • Estudis musicals Estudis musicals

  La pràctica musical és una eina per a millorar les competències clau de la ciutadania i les competències tècniques més específiques en relació a l’aprenentatge i la pràctica instrumental i/o vocal individual o col·lectiva.

 • . Hotel d'entitats

  L'Hotel d'entitats és un equipament cívic destinat a donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre de la Llagosta a través de diferents línies de col·laboració; faciliten el treball associatiu, col·laboren en el creixement i la consolidació del teixit associatiu, possibiliten una relació interassociativa entre les diferents entitats.

 • Lloguer d'instal·lacions culturals i cíviques

  L'Ajuntament posa a disposició de persones, entitats i empreses diverses instal·lacions culturals municipals que es poden llogar per la la realització d’activitats socioculturals.

 • . Servei d'Internet de la Biblioteca de la Llagosta

  La Biblioteca de La Llagosta compta amb el servei Internet i + pel qual us podeu connectar a la xarxa a través d'una sèrie de terminals a disposició del públic equipats amb programes d’ofimàtica

 • Servei de préstec de la Biblioteca Municipal

  Presentant el vostre carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, podreu emportar-vos en préstec diferents materials.