Cultura

Notícies

 • 26 de juny de 2019 Ja ha començat la programació estival Viu l'estiu 2019

  La programació d’activitats estiuenques de la Llagosta, Viu l’estiu 2019, ja s’ha posat en marxa. La major part de les propostes es realitzaran al llarg del mes de juliol. La programació s’allargarà fins a principis de setembre.

 • 25 de juny de 2019 El resultat de les votacions del Concurs de cartells de la Festa Major es donarà a conèixer aquesta tarda

  El Saló de plens de l’Ajuntament de la Llagosta acollirà avui, a partir de les 19 hores, l’acte de lliurament de premis del Concurs de cartells de la Festa Major de 2019. L’obra guanyadora, que servirà per anunciar la Festa gran de la nostra localitat, serà la que hagi rebut més vots per part de la ciutadania d’entre els tres cartells finalistes.

 • 25 de juny de 2019 El cartell guanyador del Concurs de Festa Major és obra d'Irene González La imatge del cartell guanyador.

  Irene González, de 33 anys i veïna de Mataró, ha guanyat el Concurs de cartells de la Festa Major 2019. L’acte de lliurament de premis ha tingut lloc aquesta tarda al Saló de plens de l’Ajuntament de la Llagosta amb la presència de l’alcalde, Óscar Sierra, i els regidors Fran Ruiz i Mariano García.

 • 7 de juny de 2019 La cloenda de la celebració dels 25 anys de la Biblioteca a Can Pelegrí es fa demà dissabte

  Demà dissabte, tindrà lloc la cloenda de les activitats commemoratives del trasllat de la Biblioteca de la Llagosta a Can Pelegrí, ara fa 25 anys. A partir de les 11.30 hores, la Biblioteca acollirà el relat d’un conte infantil a càrrec de Puri Ortega. Després, tothom que vulgui podrà explicar què significa la Biblioteca en la seva vida. Posteriorment, es procedirà a la presentació del nou logotip i del nou compte d’Instagram de la Biblioteca. L’acte acabarà amb uns parlaments i un aperitiu. Es lliurarà una bossa commemorativa de regal a les persones assistents.

Activitats

Darrera actualització: 27.06.2017 | 13:48