Sabates vermelles i lectura del manifest del 25N

El Centre Cultural acollirà el 24 de novembre l'acte institucional del Dia Internacional de lluita per a l'eliminació de les violències masclistes. L'acte començarà a les 18 h i  consisitrà en la lectura del manifest del 25N i en l'espectacle de dansa contemporània Sabates Vermelles, amb textos basats en els poemes del llibre Allò que et vaig dir una vegada, de Núria Serra, una anàlisi escènica de les relacions humanes i l'entorn social.

Inscripció a l'acte del 25N

Avís legal

Protecció de dades 

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura a l'apartat Protecció de dades.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

 
Darrera actualització: 04.11.2021 | 08:11
Darrera actualització: 04.11.2021 | 08:11