Xavier Cols i Motoso (ERC)

Regidor

Forma part del Consell Escolar Municipal de la Llagosta. Conseller a la Societat Municipal Gestió Municipal de Sòl i el Patrimoni, S.L.U.

Contacte
Adreça electrònica: colsmx@llagosta.cat

Biografia

Nascut a la ciutat de Barcelona l’any 1975 on va passar la seva infantesa, el 1988 es va traslladar a viure junt amb la seva família a Mollet del Vallès. Va cursar el batxillerat a l’Institut Vicenç Plantada i, a l'Institut Universitari de Ciència i Tecnologia (IUCT), obté el certificat professional en plantes químiques. Sempre ha treballat en el sector privat, en empreses d'alimentació i químico-farmacèutiques, treballant actualment a STAHL, multinacional holandesa del sector químic.

Soci de l'ANC i de l’Associació Espai Rural de Gallecs, antic sindicalista de la USOC, com a militant d'Esquerra Republicana formà part de l’executiva del partit a Mollet del Vallès fins al seu nomenament com a cap de llista per ERC a l’alcaldia de la Llagosta a les eleccions municipals de 2015, on surt escollit regidor. Torna a repetir com a alcaldable per la Llagosta a les eleccions municipals de 2019, on per voluntat popular, surt novament escollit regidor per segón cop. Actualment és regidor i portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament, a més de Secretari de política municipal del partit al nostre municipi. També és membre del consell d'administració de la societat municipal "Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni".

Darrera actualització: 05.07.2019 | 12:26