Servei socioeducatiu

És un projecte municipal que aglutina diverses activitats per la petita infància, adolescència i joventut que es desenvolupan al Nou Casal

En la franja de tarda s'hi desenvolupa l'espai socioeducatiu de 17:00 a 19:00, on les línies d'actuació generals son: una educació activa, integral i intercultural. Una proposta de treball en valors, amb relació amb el mon educatiu i participació mitjançant una pedagogia del lleure.

Per tant les activitats que s'hi realitzen son un mitjà per aconseguir objectius relacionats amb el desenvolupament individual, social i comunitari dels infants que hi assteixen. Cada grup d'edat, tindrà dos educadors/es responsables del funcionament del grup i que seran els encarregats de desenvolupar l'assemblea, el taller d'estudi assistit i les activitats de transformació social.

Cada dia hi assisteixen 40 infants, repartits en dos grups d'edat diferenciats. Dilluns: Grup de P3, P4, P4 i Grup de 1er/2on Dimarts: Grup 3er/4art i grup de 5è/6è Dimecres: Dos grups de 1er/2on Dijous: Grup 3er/4art i grup de 5è/6è Divendres: Grup ESO 

El Nou Casal també integra el projecte de joventut, el Casal Jove, on s'hi desenvolupen diverses activitats i iniciatives pels adolescents del municipi, s'organitzen activitats de caire educatiu i cultural i s'incicia en la participació d'entitats locals. L'espai ofereix diversos recursos, com ara internet, jocs de taula, futbolí, tennis taula i informació sobre diversos temes. 

 

Darrera actualització: 08.06.2016 | 12:50