La Llagosta s'omple de disfresses per Carnaval

Dissabte, 10 de febrer de 2018 a les 22:00

Fauns, en comparses grans; Los Bomberos de la Llagosta, en comparses petites; i Un viaje por los 80, en individuals, han estat els vencedors del Concurs de disfresses del Carnaval 2018 de la Llagosta. Més de 600 persones han pres part en la rua pels carrers de la nostra localitat i, posteriorment, en la festa de disfresses al CEM El Turó, que ha organitzat l’Ajuntament de la Llagosta.

El Carnaval de la Llagosta ha començat des de la plaça d’Antoni Baqué a partir de les 17.15 hores i després de passar per diversos carrers del municipi, el seguici carnavalesc ha arribat prop de les 19 hores a la pista poliesportiva del CEM El Turó per seguir la gresca amb música i ball.

En la categoria de comparses grans ha guanyat Fauns, de l’Escola de Dansa La Room, que ha comptat amb prop de 180 persones. "Mai s’espera guanyar. Només ens dediquem a passar-ho bé i si tenim un premi com aquest molt millor. Portem música, ball i carrossa. No només és una disfressa maca, també és tota la comparsa", ha explicat al directora de La Room, Meritxell Fabregat. La resta de guardonats han estat México lindo, en segon lloc; Salticornio Fantasía, en tercer; Carnavaleros egipcios, en quart; i Los recortables, en cinquè.

En la categoria de comparses petites s’ha imposat Los Bomberos de la Llagosta, amb prop d’una quinzena de membres. "Som una colla d’amics que fa ja tres anys que ens presentem al Carnaval de la Llagosta. Enguany hem volgut honrar aquest cos de seguretat com són els bombers", admet David Moreno, vocal del grup. La resta de guardonats han estat Escarabajo mira que eres majo, en segon lloc; Seleccione producto, en tercer; Inserso 3.0, en quart; i Los trolls, en cinquè.

En la categoria d’individuals ha guanyat Un viaje a los 80; en segon lloc, Dibutto a lo loco; en tercer, Abracadabra; en quart, Ratoncita en su trampa; en cinquè, Lilo i Stich; en sisè, Sabor y Solera; en setè, Come galletas; en vuitè, Hoy reciclamos; en novè, Alicia y sombrerero; i en desè, La noia cadàver.

En total, s’han lliurat 20 premis -cinc en comparses grans, cinc en petites i deu en individuals- amb la col·laboració econòmica de diversos comerços i empreses i l’aportació de l’Ajuntament de la Llagosta.

Consulta la galeria d'imatges del Carnaval 2018.

Darrera actualització: 10.02.2018 | 22:09