Activitats permanents

Concurs fotogràfic Setmana de la Mobilitat 2017

El concurs fotogràfic Setmana de la mobilitat consisteix en la publicació de fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible amb l’etiqueta #mobilitatlallagosta17 a les xarxes socials Twitter i/o Instagram. El termini de participació finalitza el 25 de setembre. Un jurat en triarà les que consideri millors i les premiarà segons estableixen les bases . Els premis consisteixen en 3 sopars o dinars a restaurants de la Llagosta.

 

 

Exposició 17è Concurs estatal de fotografia

El Centre Cultural de la plaça de l'Alcalde Sisó Pons acull del 12 de setembre al 15 d'octubre l'exposició del 17è Concurs estatal de fotografia organitzat pel Foto-Club la Llagosta. La mostra es podrà visitar durant l'horari d'obertura del centre.

 

 

Inscripcions a les activitats per a persones grans curs 201-2018

L'Ajuntament obre les inscripcions per prendre part als cursos i tallers per a persone grans que es faran al Casal d'Avis. El període per inscriure's és del 18 al 22 de setembre. La documentació cal recollir-la al mateix Casal i lliurar-la a l' Oficina d'Atenció a la Ciutadania .

Veure tota l'oferta d'activitats .

Matriculació Centre de Formació d'Adults.

El Centre de Formació de persones Adultes de la Llagosta manté obert fins al 7 de setembre el període ordinari de matriculació per al curs 2017-2018. A partir del 12 de setembre, obrirà un nou període extraordinari fins cobrir les places dels diferents cursos que imparteix.

Darrera actualització: 15.09.2017 | 08:11
Darrera actualització: 15.09.2017 | 08:11