Activitats permanents

Exposició Voluntariat per la llengua

L'Oficina de Català de la Llagosta ha instal·lat a Can Pelegrí l'exposició A dues veus. Retrats de conversa en català . La mostra vol ensenyar els valors del Voluntariat per la llengua i la contribució social i cultural que fan les persones que hi participen. L'exposició es podrà visitar fins al 28 de maig.
 

Exposició de David Puente, En blanco y negro.

El Foto-Club la Llagosta ens ofereix al vestíbul del Centre Cultural l'exposició En blanco y negro , realitzada pel llagostenc David Puente. La mostra es pot visitar fins al 4 de juny, en horari d'obertura de l'equipament.

 

 

Mostra de Turisme

Can Pelegrí acull fins al 18 de juliol la Mostra de Turisme Juvenil que organitza el Servei d’Informació Juvenil de l’Ajuntament. L’exposició es pot visitar de dilluns a dijous, de 17 a 20 h, i els dimecres, de 10 a 13 h. A la Mostra es podran trobar guies de viatges, mapes, informació sobre parcs naturals, viatges en família, parcs temàtics, ciutats, comunitats autònomes i països.

 

Concurs de Cartells de Festa Major 2019

L'Ajuntament de la Llagosta convoca el Concurs de Cartells de la Festa Major 2019. Les obres es poden presentar del 15 d'abril al 24 de maig a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania.Les bases es poden consultar a l' apartat avisos d'aquest web.

 

Darrera actualització: 16.05.2019 | 07:59
Darrera actualització: 16.05.2019 | 07:59