Activitats permanents

Cartes des de la trinxera

Fins al 31 de juliol es pot visitar a la Biblioteca una mostra dels treballs que els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Marina han realitzat sobre el tema de la Guerra Civil i la memòria històrica. El treball porta per títol Cartes des de la trinxera i es pot visitar a la zona d'adults de la Biblioteca.
 

Exposició de guies de viatge

Durant aquest mes de juliol, la Biblioteca de la Llagosta ofereix novament una exposició de guies de viatge on trobar informació i material en préstec per organitzar les vacances d'estiu. La mostra compta amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat.

 

Exposició de fotografia

El Centre Cultural acull fins al 31 de juliol una mostra fotogràfica organitzada pel Foto-Club la Llagosta. En aquest cas es tracta d’un recull d’imatges de Jordi Ruiz que porta per títol L’espectacle de foc sobre correfocs realitzats a la Llagosta des de l’any 2010 fins aquest 2019. La mostra es pot visitar de dilluns a divendres de 18 a 21.30 h i els caps de setmana que hi hagi activitats al Centre Cultural.

Mostra de Turisme

Can Pelegrí acull fins al 18 de juliol la Mostra de Turisme Juvenil que organitza el Servei d’Informació Juvenil de l’Ajuntament. L’exposició es pot visitar de dilluns a dijous, de 17 a 20 h, i els dimecres, de 10 a 13 h. A la Mostra es podran trobar guies de viatges, mapes, informació sobre parcs naturals, viatges en família, parcs temàtics, ciutats, comunitats autònomes i països.

 

Exposició de dissenys d’automoció

Aquesta és la tercera mostra d'aquest mes de juliol de la Biblioteca de la Llagosta. Durant tot el mes podem veure els dibuixos d’Óscar Mulero, usuari de la Biblioteca sobre dissenys d'automoció.

Darrera actualització: 15.07.2019 | 11:57
Darrera actualització: 15.07.2019 | 11:57