Activitats permanents

Exposició Reduïm residus!

La mostra vol sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de la gestió dels residus i afavorir la participació en la presa de decisions ambientals. L'exposició Reduïm residus! es pot visitar a Can Pelegrí  fins al 26 de gener, de dilluns a divendres de 15.30 a 21.30 h i dimarts, dimecres i dissabte de 10 a 14 h.


 

Exposició Lidera el teu consum

L'exposició Lidera el teu consum , produïda per la Diputació de Barcelona, intenta potenciar el vessant més crític, reflexiu, responsable i sostenible en el consum. L'OMIC porta aquesta mostra amb l'objectiu que les persones consumidores coneguin quins són els seus drets i deures. L'exposició es podrà visitar a Can Pelegrí fins el 30 de gener.


 

Taller de poesia

La Biblioteca de la Llagosta organitza un nou taller de poesia. Les sessions s'impartiran els dimarts, de 18.30 a 20 h, fins al 20 de març. Conchi Fernández és l'encarregada de dirigir aquest taller d'introducció a la poesia. Les persones interessades han de passar per la mateixa Biblioteca.


 

Parlem en català

La Biblioteca ofereix aquest taller dirigit a persones que volen parlar català. Es treballarà vocabulari bàsic a nivell oral i s'incluran lectures. El taller es desenvoluparà els dilluns, de 17 a 18 h, fins al 12 de març.

Darrera actualització: 19.01.2018 | 08:18
Darrera actualització: 19.01.2018 | 08:18