Activitats permanents

Exposició fotogràfica

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el Centre Cultural ,acull del 6 de març al 8 de maig, l’exposició fotogràfica La Llagosta captada per dues amigues, d'Isabel Moyano i Eva Redondo, del Foto-Club la Llagosta. La mostra es pot visitar de dilluns a divendres, de 18 a 21 h, i els caps de setmana amb activitat.


 

Inscripcions 33a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta

La 33a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta se celebrarà el 5 d'abril. La Cursa tindrà dues distàncies, 5 Km, que esdevindrà el Campionat de Catalunya de 5 Km ruta, i 10 km. A més aquell dia també se celebraran les minicurses.

Tota la informació a www.els10delaLlagosta.com.

 

Taller creatiu literari

La Biblioteca de la Llagosta organitza aquest taller on es treballa teatre, poesia i narrativa simultàniament. A les sessions s'imparteixen tècniques i coneixements a les persones participants perquè puguin plasmar les seves idees en noves creacions. Els treballs resultants s’exposaran a la població en ocasions especials.
Les sessions, que es fan els dimarts, de 18.30 a 20 h, van a càrrec de Conchi Fernández.

 

Grup de conversa en català

La Biblioteca de la Llagosta ofereix un espai per qualsevol persona interessada en practicar el català. Tots els dilluns, durant una hora, de 17 a 18 h, es reuneix el grup de conversa coordinat per Conchi Fernández, dinamitzadora de la Biblioteca.

 

 

Darrera actualització: 05.03.2020 | 08:55
Darrera actualització: 05.03.2020 | 08:55