Ajuntament  
  Temes  
  Directori  
  Serveis  
  Trāmits  
  T'informem!  
  La Llagosta  
  Plānols  
  Seu electrōnica  
 

Escola les Planes

Els alumnes del CEIP Les Planes celebren els 25 anys de l'escola.
Ampliar en una finestra emergent Els alumnes del CEIP Les Planes celebren els 25 anys de l'escola.
Logo dels 25 anys del CEIP Les Planes.
Ampliar en una finestra emergent Logo dels 25 anys del CEIP Les Planes.
El seva directora és Margarita Ruíz.

El curs 1982-1983 va ser el primer que va obrir les seves portes l'escola Les Planes. Va ser creat després de ser molt reivindicat pel poble de la Llagosta per a cobrir les necessitats d'escolarització d'una població en edat escolar, que creixia de manera espectacular en aquells anys.

El seu nom el va prendre dels terrenys en els quals va ser construït, que fins aleshores estava ocupat sobretot per horts.

Per les seves aules ha passat una bona part del jovent llagostenc de menys de 35 anys, calculem que per sobre dels 1800 alumnes, inclosos els 453 actuals. Heu estat, per tant, també molts els que com a pares i mares heu confiat en la nostra escola per a la formació dels vostres fills i filles, fet que agraïm.

Aprofitarem aquest any de celebració per fer una mirada enrera, la nostra evolució, els molts canvis que hi ha hagut al nostre voltant i que sovint ens han plantejat noves necessitats i noves respostes, i així mateix mirar cap al futur que ens plantejarà nous reptes i noves oportunitats.

Al llarg del curs hem anat treballant el tema amb els alumnes, fent diferents activitats i de cara al tercer trimestre l'AMPA i el Claustre estan organitzant diferents actes, de les quals anirem informant a tota la comunitat educativa.

Una salutació a tots els que al llarg d'aquests anys, com a alumnes, pares, mares, treballadors heu format part en algun moment de la nostra comunitat educativa.
Adreça C. de la Constitució, s/n
08120 - La Llagosta
Telèfon 93 560 70 01
Fax 93 560 70 01
e-mail a8039719@xtec.net
Web http://www.escolalesplanes.com/

Arxius relacionats

Ajuntament de la Llagosta. Pl. Antoni Baqué, 1. 08120 - La Llagosta. Tel: 93 560 39 11
Logo
En col·laboració amb:
Logo Diputació de Barcelona