El jurat decideix els guanyadors del Concurs de microrelats i poesia de Sant Jordi

Dilluns, 23 d'abril de 2018 a les 21:00

La Biblioteca de la Llagosta i el col·lectiu Resistència Literària han lliurat els premis als guanyadors del primer Concurs de microrelats i poesia de Sant Jordi a la Llagosta, que en la seva primera edició ha comptat finalment amb 24 textos presentats. L’acte ha tingut lloc aquesta tarda a la plaça d’Antoni Baqué i ha comptat amb l’alcalde Óscar Sierra; el regidor de Cultura, Mariano García; el director de la Biblioteca, Ángel Fernández; i dos membres de Resistència Literària amb José Ramón Vera i Samuel Ramos.

El jurat del concurs, format per membres del col·lectiu Resistència Literària i de la Biblioteca, ha decidit que els guanyadors han estat Sonia López, de 43 anys i de la Llagosta, amb el microrelat La escritora -ha recollit el premi un familiar-; Emilia Murillo, de 74 anys i de la Llagosta, amb el poema ¿Que es la poesia?; i Laura Martín, de 14 anys i de la Llagosta amb un microrelat en la categoria juvenil. Pel que fa a la categoria juvenil de poesia ha quedat desert. Els guanyadors han rebut un diploma, un lot de llibres i la publicació dels textos al segon volum del llibre Barricadas de papel y tinta.

També han rebut un diploma, en la categoria microrelats, el segon classificat Sílvia López, de 39 anys i de la Llagosta, -també ha estat segona en la categoria poesia- i el tercer, Andrés Hernández, de 52 anys i de la Llagosta, per Infidelidad; mentre que en poesia, el tercer text ha estat Carles Casado, de 24 anys i de la Llagsota, per Suspiros en el recuerdo.

Darrera actualització: 23.04.2018 | 21:07