Activitats permanents

Voluntariat per la Llengua

L'Oficina de Català de la Llagosta posa en marxa una nova edició del Voluntariat per la Llengua . Si ets major d'edat i vols fer de voluntari/a o aprenent, pots passar a apuntar-t'hi per l' Oficina . La presentació de les parelles lingüistiques es farà el 14 de març, a les 18.30 h, a Can Pelegrí.

 

Exposició Foto-Club la Llagosta

El Foto-club la Llagosta té instal·lada fins al 16 de març una exposició al vestíbul del Centre Cultural. La mostra és un recull de fotografies realtizades pels socis i les sòcies de l'entitat al llarg del curs.

 

 

Entrenaments d'handbol femení oberts

El Club Joventut Handbol la Llagosta es torna a sumar als actes del Dia Internacional de les Dones. L'entitat ofereix entrenaments oberts a totes les noies en edat escolar, des de P-5 a 6è. Les activitats es faran dimarts i dijous, del 5 al 16 de març, de 17.30 a 19 h, al Poliesportiu Antonio García Robledo.

 

 

Taller de moviment conscient

Veus de Dona posa en marxa un taller sobre moviments conscient. Els dimecres del mes de març, en el marc de la programació del Dia Internacional de les Dones, aquest taller serà gratuït. Més informació a Can Pelegrí.

 

Exposició Prudenci i Aurora Bertrana

L'exposició itinerant d' homenatge a Prudenci i Aurora Bertrana està promoguda pel Consorci per a la Normalització Lingüística. La mostra dedicada a Prudenci Bertrana porta per nom L' ideari bàrbar i la part dedicada a Aurora Bertrana , El virus de l'aventura . La mostra es podrà visitar de l'1 al 15 de març a Can Pelegrí.

 

 

 

Tallers i activitats de Veus de Dona

Durant el mes de març.amb motiu del Dia Internacional de les Dones, Veus de Dona ofereix l'accés gratuït a les activitats de dansa oriental, pilates, moviment conscient, informàtica, treballs manuals i restauració. Les dones interessades a participar-hi poden passar per Can Pelegrí.

 

Taller de poesia

La Biblioteca de la Llagosta organitza un nou taller de poesia. Les sessions s'impartiran els dimarts, de 18.30 a 20 h, fins al 20 de març. Conchi Fernández és l'encarregada de dirigir aquest taller d'introducció a la poesia. Les persones interessades han de passar per la mateixa Biblioteca.


 

Parlem en català

La Biblioteca ofereix aquest taller dirigit a persones que volen parlar català. Es treballarà vocabulari bàsic a nivell oral i s'incluran lectures. El taller es desenvoluparà els dilluns, de 17 a 18 h, fins al 12 de març.

Darrera actualització: 09.03.2018 | 10:58
Darrera actualització: 09.03.2018 | 10:58