Activitats permanents

Mostra de turisme

El Servei d'Informació Juvenil organitza novament la Mostra de turisme. A la Mostra podem trobar guies de viatges, mapes, informació sobre parcs naturals, viatges en família, parcs temàtics, ciutats i comunitats autònomes, entre d'altres publicacions. A més, els visitants tindran a la seva disposició material per emportar-se a casa i preparar les seves vacances.   

La Mostra estarà oberta del 15 de maig al 21 de juliol i es podrà visitar de dilluns a dijous de 17 a 20 h i els dimecres de 10 a 13 h.

Taller d'anglès per a viatgers

La Biblioteca torna a organitzar un taller d'anglès per a viatgers on s'impartiran nocions bàsiques per poder defensar-te en aquest idioma durant les teves vacances a l’estranger. El taller anirà a càrrec de Llagosta Language Center.
El taller es farà cada dijous del 29 de juny al 27 de juliol. Les places són limitades, les inscripcions s'han de fer a la Biblioteca.

Patis oberts

Del 3 al 28 de juliol, de dilluns a divendres, estaran oberts a la ciutadania, especialment a infants i joves, els patis de les escoles públiques Joan Maragall i Les Planes per permetre la pràctica de l'esport i altres activitats lúdiques i d'oci. Les pistes estaran obertes de 18 a 21.30 h.

Curs intensiu de balls de saló

La Llagosta Club de Ball organitza un curs intensiu durant el mes de juliol. Les classes es faran del 3 al 26 de juliol, els dilluns i els dimecres, de 20.30 a 22 h.

Més informació i inscripcions, dilluns i dimecres, de 19 a 22 h, al Centre Cultural.

 

Taller de maquillatge d'estiu

La Biblioteca de la Llagosta ofereix aquest taller de maquilltge d'estiu que impartirà Zaahira Vílchez. S'apendran noves tendències de maquillatge per a l'època estival. Les classes tindran lloc els dilluns del 3 al 24 de juliol.

Les places són limitades. Les inscripcions s'han de fer al mostrador de la Biblioteca.

6è Campus d'estiu d'Handbol 2017

El Joventut Handbol la Llagosta organitza per sisè any consecutiu el Campus d'estiu d'Handbol. Les activitats es portaran a terme del 28 d'agost al 7 de setembre.

Poden participar al Campus infants de 5 a 12 anys.

 

 

Campus d'estiu 2017

Del 28 d'agost al 8 de setembre, el Complex Esportiu Municipal el Turó organitza un nou Campus d'estiu abans de l'inici del curs escolar.

El Campus està adreçat a infants de 3 a 14 anys. Tota la informació es pot trobar al web del Turó .

 

 

Campus Multiesportiu

El Consell Municipal de l'Esport Escolar i el Lleure porta a terme un nou Campus Multiesportiu, que tindrà lloc del 28 d'agost al 8 de setembre.

Les inscripcions es poden fer a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania o al web www.aitevo.com .

Darrera actualització: 04.07.2017 | 08:50
Darrera actualització: 04.07.2017 | 08:50