Activitats permanents

Matriculació Escola Municipal de Música curs 2017-2018

El període de matriculació a l'Escola Municipal de Música per al curs 2017-2018 finalitza el 30 de juny. Aquest tràmit s'ha d'efectuar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania. Tota la documentació es pot trobar a l'apartat tràmits d'aquest web. Per informació sobre el procès de matriculació cal adreça-se a l'Escola Municipal de Música, situada a la 3a planta de Can Pelegrí, de dilluns a divendres, de 16 a 20 h.

Preinscripció Centre de Formació de persones Adultes curs 2017-2018

El Centre de Formació de persones Adultes obre fins al 27 de juny el període de preinscripió per al curs 2017-2018. L'oferta formativa del centre inclou cursos de Graduat d'Educació Secundària; de preparació a les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Mig i Grau Superior i a la universitat per a majors de 25 anys; d'informàtica (títols oficials) i de català, castellà, anglès i francès.

El Centre de Formació de Persones Adultes es troba al  carrer de l'Estació, 28. L'horari d'atenció al públic és de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.

Mostra de turisme

El Servei d'Informació Juvenil organitza novament la Mostra de turisme. A la Mostra podem trobar guies de viatges, mapes, informació sobre parcs naturals, viatges en família, parcs temàtics, ciutats i comunitats autònomes, entre d'altres publicacions. A més, els visitants tindran a la seva disposició material per emportar-se a casa i preparar les seves vacances.   

La Mostra estarà oberta del 15 de maig al 21 de juliol i es podrà visitar de dilluns a dijous de 17 a 20 h i els dimecres de 10 a 13 h.

Taller d'anglès per a viatgers

La Biblioteca torna a organitzar un taller d'anglès per a viatgers on s'impartiran nocions bàsiques per poder defensar-te en aquest idioma durant les teves vacances a l’estranger. El taller anirà a càrrec de Llagosta Language Center.

El taller es farà cada dijous del 29 de juny al 27 de juliol. Les places són limitades, les inscripcions s'han de fer a la Biblioteca.

Patis oberts

Del 3 al 28 de juliol, de dilluns a divendres, estaran oberts a la ciutadania, especialment a infants i joves, els patis de les escoles públiques Joan Maragall i Les Planes per permetre la pràctica de l'esport i altres activitats lúdiques i d'oci. Les pistes estaran obertes de 18 a 21.30 h.

 

Curs intensiu de balls de saló

La Llagosta Club de Ball organitza un curs intensiu durant el mes de juliol. Les classes es faran del 3 al 26 de juliol, els dilluns i els dimecres, de 20.30 a 22 h.

Més informació i inscripcions, dilluns i dimecres, de 19 a 22 h, al Centre Cultural.

 

 

Taller de maquillatge d'estiu

La Biblioteca de la Llagosta ofereix aquest taller de maquilltge d'estiu que impartirà Zaahira Vílchez. S'apendran noves tendències de maquillatge per a l'època estival. Les classes tindran lloc els dilluns del 3 al 24 de juliol.

Les places són limitades. Les inscripcions s'han de fer al mostrador de la Biblioteca.

Parlem en català

Aquesta proposta està dirigida a persones que volen parlar català. Es treballa a partir d’un vocabulari bàsic a nivell oral. S'inclouran textos teatrals. L'activitat està coordinada per Conchi Fernández, dinamitzadora de la Biblioteca. Les sessions es fan tots els dilluns, de 17 a 18 h, fins al 26 de juny.


  

Taller. Teràpia Gestalt Individualitzada

De manera individualitzada, la Biblioteca ens ofereix un espai on expressar les nostres preocupacions i rebre suport emocional per afrontar-les. L'atenció va a càrrec de Lluïsa Bote.

Tots els dimarts, de 17 a 19 h, fins al 27 de juny.

 

Taller de restauració, decoració i transformació d'objectes

Si tens qualsevol objecte que vulguis restaurar, decorar o transformar, en aquest taller t’ensenyaran com fer-ho. L'encarregada de dirigir el taller és Betty Saborido.

Tots els dimecres, de 18.30 a 20.30 h, fins al 28 de juny.

Més informació a la Biblioteca de la Llagosta.

Darrera actualització: 21.06.2017 | 10:59
Darrera actualització: 21.06.2017 | 10:59