Activitats permanents

Mostra de turisme

El Servei d'Informació Juvenil organitza novament la Mostra de turisme. A la Mostra podem trobar guies de viatges, mapes, informació sobre parcs naturals, viatges en família, parcs temàtics, ciutats i comunitats autònomes, entre d'altres publicacions. A més, els visitants tindran a la seva disposició material per emportar-se a casa i preparar les seves vacances.   

La Mostra estarà oberta del 15 de maig al 21 de juliol i es podrà visitar de dilluns a dijous de 17 a 20 h i els dimecres de 10 a 13 h.

Exposició fotogràfica. 3 días en Cabo de Gata

El Foto-Club la Llagosta organitza una exposició fotogràica col·lectiva que es prresenta sota el nom de "3 días en Cabo de Gata". Les imatges són de Narciso Vicente, Miquel Rufach, Joan Mimó i Carlos Seisdedos.

La mostra es pot visitar fins al 30 de maig al Centre Cultural de la plaça de l'alcalde Sisó Pons.

 

Parlem en català

Aquesta proposta està dirigida a persones que volen parlar català. Es treballa a partir d’un vocabulari bàsic a nivell oral. S'inclouran textos teatrals. L'activitat està coordinada per Conchi Fernández, dinamitzadora de la Biblioteca. Les sessions es fan tots els dilluns, de 17 a 18 h, fins al 26 de juny.


  

Taller de narativa

Al Taller de narrativa es treballa a partir de consignes destinades a la producció de textos narratius breus en un temps delimitat, tractant elements narratius com l'argument, el tema, els personatges, l'espai, el temps o el punt de vista.L'activitat va a càrrec de Conchi Fernández i es desenvolupa els dimarts de 18.30 a 20 h. Més informació a la mateixa Biblioteca.


 

Taller. Teràpia Gestalt Individualitzada

De manera individualitzada, la Biblioteca ens ofereix un espai on expressar les nostres preocupacions i rebre suport emocional per afrontar-les. L'atenció va a càrrec de Lluïsa Bote.

Tots els dimarts, de 17 a 19 h, fins al 27 de juny.

 

Taller de restauració, decoració i transformació d'objectes

Si tens qualsevol objecte que vulguis restaurar, decorar o transformar, en aquest taller t’ensenyaran com fer-ho. L'encarregada de dirigir el taller és Betty Saborido.

Tots els dimecres, de 18.30 a 20.30 h, fins al 28 de juny.

Més informació a la Biblioteca de la Llagosta.

Darrera actualització: 12.05.2017 | 10:33
Darrera actualització: 12.05.2017 | 10:33